STOP DE STRUGGLE MET STRESS!

BEGIN HIER!

ONTMOET MARJOLEIN
Naar jezelf kijken, toegeven dat het niet goed met je gaat, is een kwetsbaar moment. Vertrouwen is daarbij de basis om die stap te zetten. Vertrouwen gaat over je veilig en begrepen voelen. De klik tussen jou en mij is om die reden dus het allerbelangrijkst! En dat is iets wat jij en ik alleen maar kunnen weten als je elkaar ontmoet. Voor meer info over mijn kwaliteiten als lifecoach, scroll dan naar beneden.
Maak gratis en vrijblijvend kennis met mij! 

STAP 2!

HET INZICHT PROGRAMMA
Met behulp van mijn 3 C's methode help ik je in 3 stappen van pleasen en jezelf verliezen naar bewust voor jezelf kiezen:
Check in... Bij jezelf zodat je weer kan voelen wat jij wilt. Charge... Laadt jezelf op met meer zelfinzicht zodat jij je niet meer laat tegenhouden door de negatieve stem in je hoofd.
Change... Oefen met je nieuwe mindset en bouw vertrouwen op zodat jij kan blijven kiezen voor minder stress en een gelukkiger leven.

SEE YOU... TO BE YOU!

EN DAN?

DE CHECK IN

Een positieve mindset is soms nog behoorlijk hard werken! Zeker omdat het leven gewoon door gaat met al zijn pieken en dalen. De Check in is de APK voor jouw mindset! Blijf de baas over die kritische stem en schiet niet terug in oud gedrag dat bergen met energie en stress kost. Met de Check in stuur jij makkelijk bij zodat jouw zelfvertrouwen blijft groeien. Dus heb jij al inzicht opgedaan en helder hoe jij stevig wilt staan? Dan is de Check In voor jou! Zodat je blijft wie je bent!