MARJOLEIN COACHT JOU!

ONTMOET MARJOLEIN

Er zijn zoveel coaches...de keuze is reuze! Dus hoe kies je dan de juiste voor jou? Ben ik de lifecoach die jij zoekt?

Ik kan je vertellen dat ik goed opgeleid ben, over een breed scala aan coachtechnieken beschik en al 200+ uren ervaring heb. Ik kan je vertellen dat ik open, warm en direct ben en met humor op een no-nonsense manier coach...etc.

Uiteindelijk is de klik tussen jou en mij het allerbelangrijkst! En dat is iets wat jij en ik alleen maar kunnen weten als je elkaar ontmoet.

Dus bekijk de website, lees wat andere zeiden over mij...en voel je vrij om kennis te maken met mij. No strings attached!

Kosten: Gratis!
Duur: 30 min

ONE DAY OR DAY 1? 

DE CHECK IN


Wil jij laagdrempelig en flexibel werken aan jouw mentale fitheid zodat je minder stress ervaart? 
Wil jij meer rust in je hoofd en lijf zodat je meer voor jezelf kan kiezen? Wil jij die stok achter de deur zodat je niet meer in die valkuilen van pleasen en perfectionisme stapt en blijft gaan voor wat jij wilt?

Dan is de Check In het coach abonnement voor jou! 
Stap op elk gewenst moment in en werk 1 jaar in je eigen tempo aan een positieve mindset! Kies jouw moment voor 2 coachgesprekken, volg 2 workshops en leer in je eigen tijd inchecken. Mentaal fit worden is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

Kosten: 274€ incl. BTW
Duur: 1 jaar geldig

CHECK IN...AND ROCK ON!

HET IN-ZICHT PROGRAMMA

 Het moet anders! Is dat wat jij denkt? Ben je vast gelopen en ervaar je veel fysieke klachten?
Voel je je uitgeblust en/of  onzeker? Geniet je niet meer van de leuke dingen? Dat zijn allemaal 'red flags'! Voorkom een burn out en gun jezelf meer inzicht in jou!

Sta jij open voor een duik de diepte in? Ga samen met mij op zoek naar wat die spanning veroorzaakt, naar wat jou tegenhoudt om het anders te doen. Ontdek al jouw kwaliteiten en zet stappen in de richting die jij op wilt.

In 3 stappen help ik jou weer op weg, met de 3 C's methode leer ik je weer kiezen voor jezelf voor meer energie en minder stress!

Kosten: 990€ incl. BTW
Duur: 10 gesprekken; 6 mnd
       
NO MUD, NO LOTUS 

MINDSET WORKSHOPS

Wellness for your mind!

Nee niet chillen in een bubbel-bad om te ontstressen! Laat je in deze workshops inspireren tot een mindset die je blijvend minder stress en meer vrijheid oplevert.
Leer jezelf opnieuw kennen in de Workshop 'Ont-moet jezelf'. Leer inchecken bij jezelf zodat je beter weet wat je nodig hebt.
Wordt mentaal sterker met de workshop 'Mind your step'. Leer aan de hand van de 3 C's methode hoe je altijd weer op jezelf kan vertrouwen. Kunnen kiezen voor jezelf geeft rust.
Gun jezelf dit selfcare moment, want mentaal fit worden hoeft niet moeilijk te zijn!

Kosten: Op aanvraag
Duur: 1,5 uur

YOU CAN'T STOP THE WAVES...BUT YOU CAN LEARN TO SURF!