SEE YOU... TO BE YOU!

Je voelt je fysiek moe, hebt veel aan je hoofd, ervaart stress en vraagt je af 'Is dit mijn leven nu?'. 

Of je loopt voortdurend jezelf voorbij zowel privé als op je werk omdat je moeilijk nee kan zeggen en je vindt dat je dit toch allemaal zou moeten kunnen?

Misschien weet jij wel wat je anders wilt maar durf je niet voor jouw gevoel te gaan uit angst de controle te verliezen en anderen teleur te stellen?

Leer in het In-zicht programma waar je nu vast loopt en krijg inzicht in wat je onbewust tegenhoudt moeiteloos jezelf te zijn. Geef je zelfvertrouwen een blijvende boost en leer steeds weer kiezen voor alles wat je energie geeft ondanks mensen en omstandigheden om je heen.

HET INZICHTPROGRAMMA

Met behulp van mijn 3 C's methode help ik je in 3 stappen van pleasen en jezelf verliezen
naar bewust voor jezelf kiezen.

5 coachgesprekken van 1 uur
E-book 'Inchecken kan je leren'
Huiswerkopdrachten via E-mail
Unieke coachservice What's Up: 
24/7 coaching via Whats app


 €597 incl. BTW voor particulieren 

€597 excl. BTW voor bedrijven

WAT GAAN WE DOEN?

CHECK IN

Als eerste help ik jou de stressklachten verminderen zodat je meer energie krijgt om met mij aan de slag te gaan. Leren inchecken is stap 2 om jezelf weer te kunnen horen en voelen. Ik zie jou zonder oordeel en stel vragen die helpen in kaart te brengen waar je op vastloopt. Deze overzichtsfase resulteert in een coachvraag waar we mee aan de slag gaan.

LEVEL UP OR STAY STUCK!

CHARGE

In deze fase laad jij jezelf op door meer inzicht te krijgen in wat je onbewust tegenhoudt. Ik help je niet alleen die negatieve stem te begrijpen maar maak je ook weer bewust van al jouw kwaliteiten, behoeften en dat waar jouw passie ligt. Door bij jou aansluitende coach-technieken laat ik je weer voelen wie je wilt zijn en bouw je aan een positieve mindset!

YOU ARE ENOUGH!

CHANGE

In de derde stap van mijn methode help ik jouw inzicht om te zetten in actie! Ik leer je makkelijk te gebruiken tools die je dagelijks helpen kiezen voor wat goed voelt voor jou in een omgeving die niet veranderd is. Ik ben jou cheerleader bij het oefenen met je nieuwe mindset. Zo krijg je het zelfvertrouwen keuzes te maken voor minder stress en een gelukkiger leven!

WE ARE OUR CHOICES!

ESTHER

Marjolein heeft mij inzicht gegeven in mijn 'Ik' die ikzelf nog niet had ontdekt. Een kant van mijzelf die mij kon uitputten. Door dit inzicht leer ik deze kant positief in te zetten en te remmen wanneer nodig. Marjolein is een coach die hierin begeleidt d.m.v. vragen stellen en opdrachten (soms zeer confronterend) te doen. Ze staat naast je en helpt waar nodig. Gecoacht worden door Marjolein is een 'weg' naar jezelf leren kennen. De mooie kanten omarmen en leren omgaan met je valkuilen.