HET IN-ZICHT PROGRAMMA

Dit is jouw leven toch?  Je weet vast hoe jij dat wilt invullen of in ieder geval hoe je dat niet wilt. Maar voel jij ook de vrijheid om te doen wat jij wilt? 
Leer in het In-zicht programma waar je nu vast loopt en krijg inzicht in wat je onbewust tegenhoudt moeiteloos jezelf te zijn. Geef je zelfvertrouwen een blijvende boost en leer steeds weer kiezen voor alles wat je energie geeft ondanks mensen en omstandigheden om je heen. Investeer in jouw mindset, word wie je bent en straal als nooit te voren!

Het IN-ZICHT Programma:

  • 10 coachgesprekken van 1 uur
  • Huiswerkopdrachten via E-mail
  • What's up: 24/7 coaching via Whats app


€990 incl. BTW
(betaling in termijnen mogelijk)

WAT GAAN WE DOEN?

OVERZICHT

Je hebt de keuze gemaakt te investeren in jouw zelfontwikkeling en een afspraak gemaakt. Als eerste gaan we samen kijken wat precies het probleem is. We brengen in kaart wie je bent, wat je tot nu toe hebt gedaan en hoe de situatie nu is. Deze overzichtsfase zorgt voor een heldere blik op jouw leven, jouw dromen en resulteert in een coachvraag.

HET MOET ANDERS!

INZICHT

We werken in deze inzichtfase aan wat je heeft tegen gehouden te doen wat jij wilt. Belemmerende onbewuste gedachten, ingesleten patronen en meegekregen normen en waarden nemen we onder de loep. Daarnaast krijgen we inzicht in al jouw talenten en kernkwaliteiten. Leer jezelf kennen door dit complete beeld en voel je goed genoeg!

HAAL ERUIT WAT ERIN ZIT!

VOORUITZICHT

En dan doen! Met al deze nieuwe inzichten is het tijd om stappen te zetten en echt andere keuzes te maken. Ontwerp je eigen droomleven en met jouw nieuwe zelfvertrouwen zet jij de eerste stappen naar meer vrijheid en meer energie. Natuurlijk is het een uitdaging om bij jezelf te blijven in een omgeving die niet veranderd is. Daarvoor heb ik mijn 3 C's methode ontwikkelt die jou helpt steeds weer voor jezelf te kiezen!

HOE BLIJF IK BIJ MIJZELF?

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ:

Laura

Ik koos voor Marjolein omdat ik in die periode voordat we samen van start gingen al vaak een prettig gesprek hadden waarin ik mijn gevoel kwijt kon en Marjolein luisterde goed. Toen ik wist dat ik echt wat wilde gaan doen met de gevoelens en vragen waar ik mee worstelde was de keuze voor Marjolein snel gemaakt. En dat is een hele goede keuze gebleken. We kregen snel samen duidelijk waar mijn hulpvraag uit bestond. Hier zijn we aan gaan werken met gesprekken en oefening. Vaak met een lach en een traan. Door de oefeningen en het huiswerk kwam ik tot bepaalde inzichten die mij weer verder hebben geholpen. Ik heb keuzes durven maken en meer naar mijn eigen gevoel geluisterd. Ik denk dat ik vaker bij haar terug ga komen. Marjolein is een lieve, zorgzame en vooral een hele leuke coach die weet wat ze doet.

Dhr. Vermeer

Ik ben bij Marjolein geweest in een tijd dat het op mijn werk niet wilde vlotten. Een tekort aan energie blokkeerde mijn functioneren. Wat ik wel wilde wist ik niet. Marjolein heeft me in een aantal sessies dichter bij mezelf gebracht zodat ik wel een beslissing kon nemen. De balans tussen denken en voelen bleek in mijn geval nogal verstoord. Marjolein heeft me geleerd hier meer op te letten, en ook hoe ik dit kon doen. Al met al heeft me dit gesterkt om een andere pad te bewandelen. Ik heb de sessies en interacties met Marjolein als zeer plezierig ervaren en kan dit iedereen aanraden die zichzelf in de drukte van het bestaan voorbij dreigt te lopen. Ik sluit niet uit dat ik dit zelf preventief nog eens zal doen. Voorkomen is en blijft immers beter dan genezen. 

Sandra

De gesprekken met Marjolein heb ik als waardevol en warm ervaren. Doordat de sfeer veilig en warm aanvoelde was het voor mij niet moeilijk open te stellen. Door haar rust in de gesprekken en het stellen van prettige pakkende vragen kwam het gesprek op een steeds dieper niveau, naar de kern. Hierin heeft Marjolein mij zelf de stappen laten nemen en perspectieven aangereikt. Oude thema’s waarvan ik zelf dacht dat ik ze had verwerkt, bleken toch nog meer aandacht nodig te hebben. Maar ook nieuwe inzichten, zoals zelfcompassie, kwamen tijdens de coachgesprekken naar boven. Ik ben dankbaar voor de gesprekken welke mij zelfvertrouwen, inzicht en zachtheid hebben gebracht. 

KEEP YOURSELF EDUCATED...
Voor het kunnen bieden van hoge kwaliteit als Lifecoach heb ik gekozen voor 2 zeer complete Post HBO opleidingen aan het Europees Instituut te Driebergen: de door het NOBCO gecertificeerde Coach Practitioner opleiding (1 jaar) en de opleiding tot Master Coach (1 jaar en 3 maanden). Deze opleidingen bieden mij een breed scala aan coachtechnieken en ruime ervaring om een passend en effectief coachtraject aan te kunnen bieden. Met mijn passie voor zelfontwikkeling is dit slechts het begin! ..AND NEVER STOP LEARNING!